2019-04-23 06:11Pressmeddelande

LloydsApotek uppmärksammar grön dag med att fira hälsofredag

Fredagen 26 april är det Green Friday- en dag då det finns miljö- och hållbarhetsfokus i de aktiviteter som genomförs. LloydsApotek vill uppmärksamma denna gröna dag, med fokus på hälsa för individen och miljön.

 

Att bidra till bättre hälsa är ett av LloydsApoteks kärnvärden- men inte bara den personliga hälsan, utan även ur ett miljöperspektiv. Idag är överblivna läkemedel som slängs i avlopp eller sopor en orsak till skada i naturen. LloydsApotek genomför därför ett kontinuerligt initiativ där vi underlättar för våra kunder att lämna in gamla mediciner, så tas överblivna läkemedel omhand på ett säkert och miljövänligt sätt. 

 

-” Varför inte göra en hälsoinsats för dig själv och miljön? Vi vill uppmärksamma denna dag och dess miljöfokus genom att uppmuntra fler till att returnera överblivna mediciner under denna hälsofredag. Detta gör vi genom att ge den som är eller blir medlem dubbla medlemspoäng”, säger Annelie Söderberg, Marknadschef på LloydsApotek.

 

Förutom att underlätta kring returnering av överblivna läkemedel, kommer LloydsApotek erbjuda 40% på hela Kost & Hälsa-sortiment under denna dag i alla apotek, samt hela helgen online.


Om LloydsApotek

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010 under det tidigare namnet DocMorris. LloydsApotek har 78 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.

Kontaktpersoner

Annelie Söderberg
Marknadschef/ Presskontakt
Annelie Söderberg