2019-08-27 06:04Pressmeddelande

LloydsApotek rekryterar i nysatsning på egenvårdssortimentet

Helena Tolf Egenvårdschef LloydsApotek Helena Tolf Egenvårdschef LloydsApotek

LloydsApotek utvecklar sitt egenvårdssortiment för att skapa en tydligare position på marknaden. För att leda detta arbete rekryteras nu Helena Tolf som ansvarig för kategoriavdelningen på LloydsApotek.

 -Jag är otroligt glad att Helena valt att ta sig an den viktiga rollen som ansvarig för vår egenvårdsaffär. Förutom Helenas positiva och framåtlutade sätt att vara besitter hon starka kompetenser inom försäljning, marknadsföring och har en förmåga att bygga långsiktiga samarbeten med leverantörer. Dessa egenskaper kommer att vara extremt värdefulla när vi nu ska ta egenvården till nästa nivå genom att ytterligare stärka vårt kunderbjudande, säger Sebastian Wickberg, kommersiellt ansvarig på LloydsApotek i en kommentar. 


Helena har de senaste två åren arbetat som kategorichef på LloydsApotek, och har en bred bakgrund inom retail, bland annat hos Åhléns och Nordisk film.

 

-LloydsApotek är just nu i en spännande fas för att växa och stärka sin position. Där är sortimentsarbetet av stor vikt. Jag lockas av att utveckla och driva detta vidare tillsammans med mina duktiga kollegor. Mina tidigare erfarenheter kommer väl till pass i denna roll, där jag har god erfarenhet att genom rätt samarbeten och sortiment förstärka varumärken, säger Helena Tolf.

 


Om LloydsApotek

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010 under det tidigare namnet DocMorris. LloydsApotek har 76 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.

Kontaktpersoner

Annelie Söderberg
Marknadschef/ Presskontakt
Annelie Söderberg