2019-04-15 05:29Pressmeddelande

LloydsApotek Hedemora har utsetts till Årets apotek 2019

 

Årets apotek är nu utsett och vinnaren är LloydsApotek Hedemora. Utmärkelsen tilldelas inom LloydsApotek till det apotek som genomfört extra goda insatser under året. Kriterierna för utmärkelsen till Årets apotek utgår från bästa kundfokus, lagarbete och en god resultatutveckling.

  

Motiveringen till utmärkelsen lyder bla. ”Årets apotek är ett tydligt bevis på att det lokala ägandeskapet är mycket avgörande. Under verksamhetsåret har apoteket gjort stora framsteg i ett flertal nyckeltal på en redan väletablerad marknad. Att på en mindre ort lyckas med att vinna nya kunder varje dag kräver ständigt kundfokus och ett starkt lokalt engagemang som årets apotek visat bevis på”.

 

-Vi är otroligt stolta över denna utmärkelse som Årets Apotek inom LloydsApotek. Priset är ett tydligt bevis på att samarbete och fokus belönar sig, säger Marita Eriksson, Apotekschef Hedemora.  Hon fortsätter med att säga att det är extra ärofullt att priset kom till Dalarna detta år.

Som pris får apoteket 10.000kr att spendera på en team-aktivitet. Under denna dag kommer apoteket att bemannas av personal från Servicekontoret.  


Om LloydsApotek

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010 under det tidigare namnet DocMorris. LloydsApotek har 78 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.

Kontaktpersoner

Annelie Söderberg
Marknadschef/ Presskontakt
Annelie Söderberg