2019-09-24 06:34Pressmeddelande

Beiersdorf – årets leverantör

Från vänster till höger: Axel Wibrån (Beiersdorf), Sebastian Wickberg (LloydsApotek), Anna-Karin Wright (Beiersdorf), Anne Valin (LloydsApotek), Helena Tolf (LloydsApotek) och Karl Eckerdal (LloydsApotek)Från vänster till höger: Axel Wibrån (Beiersdorf), Sebastian Wickberg (LloydsApotek), Anna-Karin Wright (Beiersdorf), Anne Valin (LloydsApotek), Helena Tolf (LloydsApotek) och Karl Eckerdal (LloydsApotek)

 

Varje år utser LloydsApotek årets leverantör och i år gick priset till Beiersdorf. Priset delades ut på den årliga leverantörsträffen som gick av stapeln den 19 september i centrala Stockholm.

 

Motivering

”Årets leverantör 2019 har inte bara visat resultat genom tillväxt i gemensamt prioriterade kategorier. Man har också lyckats se till helheten; från samarbete på central nivå, via apotekspersonal och ut till slutkund, genom att på ett framgångsrikt sätt dela med sig av sin kunskap och genom effektiv marknadsföring. Viljan att vitalisera och utveckla sitt varumärke har skapat grunden för ett tryggt och långsiktigt partnerskap med samarbete i fokus.”

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pia Roos, LloydsApotek, presskontakt, tfn 0766 95 44 44


Om LloydsApotek

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010 under det tidigare namnet DocMorris. LloydsApotek har 78 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk. LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.